Συνταγές
Το Κρεωπολείο Χρήστος Γεμιστός δίνει διάφορες
συμβουλές για την προετοιμασία και το ψήσιμο και σας προτείνει
διαλεκτές και ξεχωριστές παραδοσιακές συνταγές:
- Γενικές συμβουλές για την προετοιμασία
- Δέκα μυστικά για καλό ψήσιμο
- Συμβουλές της
Κτηνιατρικής για καλό κρέας
- Τεχνικές μαγειρέματος
- Μαρινάρισμα και σάλτσες
για ψήσιμο
- Μέθοδοι μαγειρικής για το μοσχάρι
- Μέθοδοι μαγειρικής για το χοιρινό
- Μπάρμπεκιου και ψήσιμο στη
σχάρα
- Μοσχαράκι με μανιτάρια