Μέθοδοι μαγειρικής για το χοιρινό

Ονόματα τεμαχίων
Ειδικότερες συμπληρω-
ματικές ονομασίες
Ψητά φούρνου
Μαγειρευτά
Σχάρας
Βραστά
Ειδικότερος τρόπος μαγειρέματος
νουά
 
μαρινάτα, steak, ψητά
-
-
Μπριζόλες
 
της ώρας, φούρνου (Α/Ο)
-
-
-
Σπαλομπριζόλες
μπριζόλες
 
της ώρας ρολά (Α/Ο)
-
-
καπάκι
 
κοκκινιστά, σούπες
-
-
-
Σπάλα
υποπλάτιος
της ώρας
-
-
-
ψευτοφίλετο
 
steak, μαρινάτα, κοκκινιστά
-
-

 

   Πρώτη επιλογή

     Δεύτερη επιλογή

 

 

<- Επιστροφή στις Συνταγές















   
 Βίντεο - Επικοινωνία