 |
Μέθοδοι μαγειρικής για το χοιρινό
Ονόματα
τεμαχίων |
Ειδικότερες
συμπληρω-
ματικές ονομασίες |
Ψητά
φούρνου |
Μαγειρευτά |
Σχάρας |
Βραστά |
Ειδικότερος
τρόπος μαγειρέματος |
νουά |
|
|
|
μαρινάτα,
steak, ψητά |
- |
- |
Μπριζόλες |
|
|
της ώρας,
φούρνου (Α/Ο) |
- |
- |
- |
Σπαλομπριζόλες |
μπριζόλες |
|
|
της ώρας
ρολά (Α/Ο) |
- |
- |
καπάκι |
|
|
κοκκινιστά,
σούπες |
- |
- |
- |
Σπάλα |
υποπλάτιος |
|
της ώρας |
- |
- |
- |
ψευτοφίλετο |
|
|
|
steak, μαρινάτα,
κοκκινιστά |
- |
- |
Πρώτη επιλογή
Δεύτερη
επιλογή
<- Επιστροφή στις Συνταγές
|
 |
 |