|
Μέθοδοι μαγειρικής για το χοιρινό
Ονόματα
τεμαχίων |
Ειδικότερες
συμπληρω-
ματικές ονομασίες |
Ψητά
φούρνου |
Μαγειρευτά |
Σχάρας |
Βραστά |
Ειδικότερος
τρόπος μαγειρέματος |
Φιλέτο
|
|
|
Steak, φοντί,
μενταγιόν, σουβλάκι |
- |
- |
- |
Μπριζόλες
|
|
|
|
της ώρας,
ρολά (χωρίς οστά) |
- |
- |
Μπούτι
ή μηρός |
τρανς |
|
|
|
φοντί, της
ώρας, σνίτσελ, σουβλάκια, κοκκινιστό, ραγού |
- |
νουά
και ουρά |
|
|
φοντί, σνίτσελ,
σουβλάκια, κοκκινιστά, ραγού |
- |
- |
- |
κιλότο |
|
|
|
|
φοντί, σνίτσελ,
σουβλάκια, κοκκινιστά |
|
Πρώτη επιλογή
Δεύτερη
επιλογή
<- Επιστροφή στις Συνταγές
|
|
|