Μέθοδοι μαγειρικής για το χοιρινό

Ονόματα τεμαχίων
Ειδικότερες συμπληρω-
ματικές ονομασίες
Ψητά φούρνου
Μαγειρευτά
Σχάρας
Βραστά
Ειδικότερος τρόπος μαγειρέματος
Φιλέτο
 
Steak, φοντί, μενταγιόν, σουβλάκι
-
-
-
Μπριζόλες
 
της ώρας, ρολά (χωρίς οστά)
-
-
Μπούτι ή μηρός
τρανς
 
φοντί, της ώρας, σνίτσελ, σουβλάκια, κοκκινιστό, ραγού
-
νουά και ουρά
 
φοντί, σνίτσελ, σουβλάκια, κοκκινιστά, ραγού
-
-
-
κιλότο
 
φοντί, σνίτσελ, σουβλάκια, κοκκινιστά

 

   Πρώτη επιλογή

     Δεύτερη επιλογή

 

 

<- Επιστροφή στις Συνταγές















   
 Βίντεο - Επικοινωνία